Дом > Изложба > Садржај

Категорија производа

Лук за заваривање
Mar 11, 2016

Лук за заваривање технологија је област фокусиран на највише се обично користе лук за заваривање обрађује, углавном ГМАW/МИГ ГТАW/ТИГ, ЕПП/штап и плазма. Чланци и саопштења покрива процесе и извора енергије, као и све сродне ставке — електроде и жице, послати ланца исхране, опрема, манипулатори, поситионерс, а енергије извора. Ако вам треба информација на личну заштитну опрему, вентилациони системи и сигурност праксе вариоци, видим рејон покривеност сигурност.

Лук за заваривање, био је први тип Ел. заваривање да измисли, давне 1940, и толико узнемирило #39; с и даље у распрострањене користите данас. И #39; лл тражење арц вариоци која се користи на дневној бази у разним индустријама, од великих бродоградилишта у малим продавницама ауто и подметања.

У деценије од Нитконе #39; с изум, пуно трка аутомобила, озвуиен пандур, услужни програм за приколице, бродове и чак и небодери били успешно направио или поправио с трансформатор напаја арц вариоци. Ни толико нуклеарне енергије радио станица изграрене уз употребу арц вариоци и ниским водоник заваривање шипке.

Лук за заваривање је најједноставнији вид Ел. заваривање и једну велику предност има је обиман избор за варење шипки (пунилица метала) и чињеница да је ових штапова се веома лако да транспортује и користити. Док је донекле тешко научити, овај за варење метод је ипак средство за све мале радње или израду пословних и многе ствари могу заварити са просечан арц wелдинг машина.

Лук за заваривање је разликовати од својих рођака Миг заваривање чињеницом да то користи штап за варење флукса пресвучене обично 12 инча дуго, док је Миг вариоци су храњене жица машине.

Лук за заваривање електрода је штап конструисана челик, нерђајући челик или алуминијум и Премазан је Флакс материјала који љтитови Велд базен када за заваривање. Овај флукс представља спој оксиди, флуоридес, карбоната и легура метала које повезали заједно и око штап. Овај премаз флукса такође чисти и штити куглица секси Велд, док се хлади, штити га из атмосфере која може се погоршати спој.

Електроде су лако променити, а они се могу уметнути у држачу електроде прилично брзо. Ипак , ово успорити процес на веће за варење пословима, због чега многи вариоци радије користе за жицу храњене Миг заваривања за тих апликација.


Набијте Велд са АЦ или ДЦ

Палица или арц wелдинг вам пружа могућност коришћења наизменично или једносмерном струјом. Многи апарата користите АЦ искључиво за излаз, а ово су популарни вариоци широм света. АЦ вариоци су често јефтинији и лакши за производњу, и била јефтинија да купим, а тако вариоци опредељују АЦ преко ДЦ излазни масине. И већи број нових вариоци понуди АЦ и ДЦ излаз, тако да често можете имати најбоље од оба света (али платити већу цену за варење инвертер возио).

Друга опција са арц заваривање користи строј излазни ДЦ или једносмерном струјом. Код овог типа варилац можете ручно одабрати поларитет, прави штап за варење, негативна или позитивна, као и потреба захтева. Обично машину ДЦ ће имати преклопник или ротарy прекидач на контролној табли за избор поларитет, или друга опција је да једноставно пребаците преко за варење каблове. Само се побрини за варење шипки користите дизајнирани су за рад са ДЦ излаз енергије.