Дом > Изложба > Садржај

Категорија производа

Фалсификује за заваривање
Mar 14, 2016

Шта је заваривање форге? У основи Нитконе #39; с где генерисане топлоте, обично користећи угаљ или гас као извор топлоте, и онда су метали се придружио користећи притисак (закуцавања) заједно повезати на метале.

Ковања познат је и као коваие и Нитконе #39; с врло кул.

Главни алат користи у ковања је преносни или стационарне ковање.

Ових дана преносни ковање идеална је за форге заваривања никад не знас да ако мораш ићи на твоју локацију. Замислите ако градите на непокретна или фиксне локације форге у твоју кућу, а онда си морао да преправља или преместите. Сав тај труд је био за не.

Добра вест је да преносни ковање једнако добро као основно или стационарне ковање, можда боље.

Главни делова типичне ковање су:

Огањ - област где је генерисана топлота.
Туyере - област која је ваздух је разнесеног кроз ватру.
Вода басену - да охладимо метал.
Компресор - треба ти компресор просути ми је ваздух у туyере

Ковање формиран је углавном из ливени. Као што је описано изнад су Туyере усмерава ваздух у ватру да се ватра више секси.

Главни делови ковање састоји се од ватре лонац и базу. Приложена база ће бити ваздух увала је експлозија вентил и пепео капију.

Креирајте у ваздух експлозије помоћу тако што јој је омогућило да прође кроз базу помоћу вентил за. Обично је вентил експлозија ће имати 3 позиције, можете да подесите смер експлозије ваздуха у ватру, као и величину ваздуљне експлозије. Обично вентил је регулатор са може искористити да се пепео из ње.

Многи преносиви коваинице имати компресор који је ручно руковођен помоћу руку лудом. Али многи још један електрични компресор.

Већину преносивих коваинице су криминалци који су дизајнирани да се разиђу испарења и/или дим из области рада или лавор.

Износ од притиска на компресор може да произведе је отприлике 2 унце на квадратни метар.