Дом > Изложба > Садржај

Категорија производа

Спот апарати за заваривање
Mar 12, 2016

Када видите тих велики роботске апарата за заваривање аутомобила у фабрикама аутомобила, они су највероватније Откуд је спот апарати за заваривање. И апарате на прање масине и СКД су направљени са спот шавови, као је кутија за алат у гаражи.

Готово свим фабрике или процес који обухвата спајање комада лима заједно користи спот апарати за заваривање за задатак. Ова врста аутоматизовани отпора заваривање се постиже тако узима две компоненте које ће му се придружити, а сврстане су између електроде спот апарати за заваривање јединице. Стварни Велд прима само на тренутак, због високе електрична струја уплетен, ово прави веома брз начин приступања лим делова.

Електрода или електрода користе спот вариоци спровести велике количине тренутни Велд ствар, спајања и фалсификовање два комада посао заједно. Циклус Велд контролише количину времена уплетен, притиска примењена на послу делове и износ тренутног теку кроз електроде. Сва тројица су да треба да подигнемо волумен растопљеног метала и формирају Велд базен. Онда струја се уклања и Велд базен је дозвољено да се охлади под притиском, док се иза мог прста је поставио и два комада су трајно спојени. Ово је такође познат као варилац задршку пут.

Ако неки од наведених параметара три су променили без затим подешава друга два, јадни Велд је обично резултат. Сва три потребне за рад у биланс за оптималну везу да заузме место. На пример, ако тренутни електрода је повећан и без адекватне притиска која се затвара, онда прекомерне Велд прскања ће бити резултат. Са друге стране, ако притисак је промењена без подешавања струја и времена, онда је резултат могао бити лошег квалитета поправку као.

Код овог типа заваривања отпор, за варење ефикасност ће бити умањен знатно електро импеданца. И ова врста електро импеданца се мери по колико опозиција је представила је електро склоп на пролазност тренутни када је напон је затворена. У спот апарати за заваривање или другим отпора заваривање, овај отпор је повећала када је удаљеност коју струја мора да прати до електроде за варење је повећана, а смањена када удаљеност се смањује. yоубестwелдинг