Дом > Изложба > Садржај

Категорија производа

Да ли је то плазма сечење
Mar 21, 2016

Плазма сечење је процес који продире кроз електриино Проводни материјали уз помоћ за убрзани млаз хотпласма. Типични материјали смањила за овај процес бакра, иако друге Проводни метали могу бити смањене као и укључују челик, алуминијум, месинг. Плазма сечење често се користи у радњама за заваривање и обраду челичних, аутомобилски поправке и рестаурације, индустријски грађевинарства, након расходовања и укида операције. Због високе брзине, прецизности резова, у комбинацији са ниски трошкови пословања, плазма сечење види распрострањена употреба из великог обима индустријске ЦНЦ апликација до мале хобијима радњама.

Основни плазма сечење процес подразумева да креирање канал за електро јонизоване гаса тј плазма из плазма Катер, само по себи, кроз рад комад да се смањи, тај начин формирања довршених електрицно коло до плазме преко Стега за уземљење. Ово је постигнуто компримовани гас (кисеоника, ваздух, инертан и други у зависности од материјала смањује) која пропада кроз фокусиране млазнице великом брзином према послу комад. Електрични лук је затим формира у року од гас, између електрода у близини или интегрисана у гас млазнице и комад рад самог. Електрични лук јонизује неке гориво, и тако креирају канал за електриино Проводни плазме. Колико струје из Катер бакљу путује низ плазма доноси довољно топлоте да истопи кроз рад комад. Истовремено , већи део велике брзине плазме и компримовани гас Разнеси вруће истопљеног метала, чиме би која одваја односно пресеца део посла.

Плазма сечење је као ефикасно средство за резање танке и дебеле материјале исте. Ручне бакље могу обично измасакрирао дебљине 38мм челичне табле, и јачи компјутерски контролисане бакље да смањимо челика дебљине до 150 мм.