Дом > Производи > Uzunlamasına / atrof-muhit manbalari > Uzunlamasına tikuv payvandlash mashinasi

Категорија производа

Вариоци уздужних ивица

Вариоци уздужних ивица
Уздужних ивица вариоци, ивица аутоматског уздужних ивица варилац је дизајниран за варење машина за лулу уписали уздужних ивица, који је погодан за wелдмент дебљине 0,8-8 мм, једну страну за заваривање са задњу линију. То је једноставно за употребу апарат који је стабилан и поуздан у квалитету...
Детаљи о производу:

Уздужних ивица вариоци, шавно заваривање машина

Аутоматско уздужних ивица варилац је дизајниран за лулу уписали уздужних ивица, који је погодан за wелдмент дебљине 0,8-8 мм, једну страну за заваривање са задњу линију. То је једноставно руковати са машином, који је стабилан и поуздан у квалитету. У поређењу са ММА, је супер издање оптерећеност радника и тока за варење квалитет и продуктивност.

Ова опрема је спремна за рад са ВИДЕО/ТИГ/МИГ/МАГ/плазма да формирају аутоматских система за варење у уздужних ивица. Ова опрема усваја саставни блок структуре и састоји се од главни компјутер/заваривање извор пнеуматски локацију стега/жицу-за транспорт/хлађење систем за напајање и централни контролни систем, лако утовара и истовара, добра флексибилност.

Опрема контролер је у стању да контрола аутоматски и ручно, стрејт брзина заваривање пиштољ клизна таблица приказује дигитално, раздвојени коло да бисте подесили брзину, Велд ивица дужина може се подесити унапред.


Hot Tags: уздужних ивица вариоци, Кина произвођачи, добављачи, фабрика, велепродаје, јефтино, yоубест за заваривање, резање yоубест
Сродни производи
Истрага: