Дом > Новости > Садржај

Категорија производа

Америчком колеџу река тежи искра интересовање за варење каријере
Mar 12, 2016

ОД СТРАНЕ ЈЕССИЦА ХИЦЕ

Ради лакшег привуче и тренирати више за варење професионалци, Америчком колеџу река у суботу промовисали своје програме техничког образовања.

Према америчко друштво за заваривање и на факултету, земља треба више од 374,000 вариоци до 2024. Друштво је водио суботњи догађај, нудећи виртуелна реалност за варење искуства и активни демонстрације. Локалним компанијама да подесите кабине понудити информације и пријаве за посао за студенте и дипломце.

Апарати за заваривање лице штитови су приказане током заваривања Еxпо на Америчком колеџу река у Сацраменту у суботу, испитује.скандал 6, 2016. Област заваривања треба радника, а на факултету покушава да привуче студенте да их тренирати за варење каријере.
Апарати за заваривање лице штитови су приказане током заваривања Еxпо на Америчком колеџу река у Сацраменту у суботу, испитује.скандал 6, 2016. Област заваривања треба радника, а на факултету покушава да привуче студенте да их тренирати за варење каријере. Марк Реесе, са факултета за варење одељење председник и професор, је рекао да је просечна старост варилац је 55. Рис је рекао да је диплому са четири године није потребно да се придружи поља.

"Студенти који иду у школу, овде је запослено," Рис рекао је, указујући на посао таблу у учионици за варење. Америчком колеџу река нуди за сертификацију вариоци морају да имају, и обнови, сваких 6 месеци. "Студенти плати 30 долара донација. Ако је немају, молимо да се врате касније након посао да помогне. "

Факултет нуди пет различитих потврда и диплому за варење технологију. Брандон Беаттие, специјалиста за варење, је рекао да није могуће да добијете цертификат у једном семестру, студенти, као што сваки треба до 14 јединица.

ОГЛАШАВАЊЕ

Беаттие дипломирао на Америчком колеџу река 2015 године са своје за варење за цертификацију, на крају "раде свој пут" да постане варилац светло-раил и локомотива са Сиеменс у Сакраменту.

"Сиеменс је запослио 40 људи од септембра – 75 посто од локалне заједнице факултета," рекао је Беаттие. Највише за варење изглед компаније да запосли студенти, јер они не имати "лоше навике" и могу бити "направио" да бисте извршили одређени посао, рекао је Беаттие.

Беаттие је рекао да је он дугује свој успех са факултета за варење програм.

"Плаћени за забаву," рекао је. "Ако учиниш нешто волиш, то није посао."

Јасон и Ребека лета каже да су бивши наркомани који је преокренуо њихове животе, непосредно пре него што је Јасон је почео да присуствује на факултету.

"Ова учионица је разлог за промену," рекао је Ребека лета.

2008 . године, рекли су, социјалну узео своје синове 1 и 2-година стар. Након што је почела свој процес опоравка, деца су се вратила, и на крају лета Јасон је почео да присуствује Америчком колеџу река.

"Да су потврђени за пет година," рекао је Самерс, који ради за ЈБ радијатори у Сакраменту.

Трисх Цалдwелл, декан на факултету за техничког образовања, је рекао да је технички катедре и технички студенти се превиде.

"Технички образовање је нестао у средњим школама", рекла је.

Цалдwелл је рекао да је била узбуђена због недавне стипендију примили на факултет који ће компетитивност програм.

2015 године, пет Северне Калифорније факултете, укључујући Американац река и други у Лос Риос заједнице колеџ округу, добило је стипендију од 5 милиона долара за финансирање северној Калифорнији факултет амерички робовање иницијативу.

Према овом сајту Министарство рада Сједињених Држава, програм ће успоставити модел за робовање за Северне Калифорније.

Према речима америчког завода за рад статистику, медиан плата за вариоци је $ 37,420, са медиан тарифу од $ 17.99. Комерцијални управљачке програме, заваривање инспектори, представници продаје и техничара годишње зарађују између 47,000 $ и 55 000 $. На највиши посао у пољу, што захтева диплому, је инжењер за материјале, са медиан годишња плата од $ 87,690.