Дом > Новости > Садржај

Категорија производа

Беијинг Есен заваривање и резање фер 2016
Mar 11, 2016

Пекинг Есен заваривања &амп; сечење фер (Бру.), која је покровитељи кинески машинство друштва (ЦМЕС), заваривање институција ЦМЕС, Кина заваривања асоцијације (ЦWА), заваривање опрема комитета од ЦWА, немачки заваривања друштва (ДВС) и Мессе Ессен ГмбХ, један је од светских два водећа професионална за варење изложбе. То привлачи десетине хиљада стручњака у заваривања индустрије (произвођача дистрибутери, агенти, истраживачким установама, органима управе, итд.) сваке године.

Бру . успешно одржава се за 20 пута, и то скала проширила сваки пут. Упркос нови излагача у порасту, многи познати излагача као што су време Линцолн, Панасониц, златни мост, Каиyуан група, АББ, Пекингу и тако даље, хајде редовно, што осигурати квалитет и стандард на сајму. Што се тиче 21 Експлозивна, бруто изложбеном простору је била 84,700 ㎡ wитх више од 900 излагача из 28 земаља, међу њима, 189 Излагачи били Прекоморски. Током сајма, 44,152 посетилац ставке из 49 земаља и области посетити на сајму. Посетиоци су углавном из производње машина, посуда под притиском, аутомобилске производње, железнички локомотиве, нафтовода, бродоградња, авио и ваздухопловство индустријских сектора. Скоро 40 домаћим и страним стручним часописима, Сродне изложбе, Wеб локације пријављено на сајам.

Као највећа и најутицајнија догађај, Бру. пружа платформу за домаћи, као и увоз и извоз трговини по целом свету. На 21тх Пекингу Есен за заваривање &амп; сечење фер је одржана у Неw Кина међународни изложбени центар у Пекингу на 14-17, јуна, 2016.