Дом > Новости > Садржај

Категорија производа

Ласерска опрема помаже министар металне Фабрикант
Mar 14, 2016

За сваки дан Сиднеy вести

МИНИСТАР – Фабцор је следис мења технологија куповином стање уметности ласерску цијев путер и Девлиег досадно мил.

"Фабцор је сада доставити најнапреднији ласерски цев сечење на тржишту данас," рекао је Јон Хоyинг, председник и власник Фабцор.

Фабцор , који има 72,000 квадратних стопа, 8 хектара производним постројењем, је метални Фабрикант схоп.

Компанија у власништву породице је представио свој нови БЛМ ЛТ8 ласерски цијев цусстер, 3 500 вати резач са капацитетом дужине 28 метара цев. Машину да смањимо до 8 инча тргу и пречника и то пробити угљеник, од нерђајућег челика и алуминијума, највише за три четвртине инча од челика.

"За БЛМ такође хвата у коштац са отворених профила, укључујући углова, станови, греде и канала, такође правоугаоника, квадрата и заокружити цеви," Хоyинг је рекао. "Израду трошкови се смањују кроз употребу конектор и картица и међусобно повезаних зглобова. Такође смо способни да дужина, буши сваку рупу или Исеци било који облик геометрије елиминисање скупе скуп Апс, материјал за руковање и додатни рад. "

Нова опрема даје Фабцор могућност да буде окретан.

"Тешко алата је елиминисан и заменили флексибилни зраком резултира време увећани производње и минимално отпада" рекао је Хоyинг. "Смо можете да консолидујете различите тубе пречници, облика и дебљина зида да бисте креирали склопове. 3Д тилт резање глава пружа рељефно с ивице за припрему Велд, отклањајући потребу за руку гринд."

Компанија је такође има фирми маљинске могућностима, као што Девлиег серије 5К досадне млин, прецизност, Хоризонтална вретено сто досадна, глодање и бушилица.

"Овај маљинске млин комбинује екстремна прецизност и крутост", рекао је Хоyинг. "Девлиег машине свих типова и величина од конвејер укључујући алатници, послове у једном комаду и производњу апликације које захтевају прецизне рупе и равне површи у локацијама док његову величину похвалити неки крупан 40-инчни x 72 иниа са лимитом тежину оптерећења од 10,300 фунти."

Фабцор и даље нуде 3Д ЦАД инжењеринг, равна ласерско резање, притисните КОЧНИЦОМ и котрљају, Миг Тиг-тацка и роботског заваривања, мокра или у праху капут заврљи, скупштинама, достава у Фабцор власништву возила и служили су купци 32 године.