Дом > Новости > Садржај

Категорија производа

Извештај : Роботског заваривања да нагло расте до 2020 године
Mar 12, 2016

Најновији извештај очекује да ће приходи за робота за варење тржиште са повећањем за скоро 40 посто нових нација стећи свесност своје потенцијалне предности.

Према анализи Фрост &амп; Сулливан, тржиште робота за варење зарадио приход од 2.44 милијарди долара у 2014. Укупно се очекује да се попне на 3.38 милијарди долара до 2020 године, у великој мери због повећане глобалне свести о технолошким напретком у заваривања, као и њихове дугорочне предности.

Фрост &амп; Сулливан очекује региону Азија Пацифик видјети највећи раст у робота за заваривање, али аналитичари такође очекују пораст активности у Русији, Африке, Латинске Америке и Блиског истока.

"Вршење обуке и демонстрације кроз сајмове и радионице ће поставити службом за великог обима упијање угљен роботског заваривања широм света," рекао је аналитичар Фрост &амп; Сулливан Гуру Махесх.

Наводи се у извештају помоћу робота за лук и отпора заваривање нуди веће доследности и репеатабилитy произвођача, као и значајно побољшање у енергетској ефикасности, који је помогао да се повећа потражњу у Северној Америци и Европи.

Аналитичари очекују да ће потражња за пораст у аутоиндустрији и транспортне индустрије – који тренутно чине највећи удео на тржишту – док електронику, тешке машине и грађевински сектор требао доћи и раст.

Поред тога, у извештају се предвиђа кретања у композитни и графитна материјала да прошире укупан опсег за производњу за аутоматизацију.