Дом > Новости > Садржај

Категорија производа

СТЦ пролеће састанка
Mar 13, 2016

ЕWИ је уље андамп; Гас стратешког комитета технологија (СТЦ) ће би заједно идуће године пролеће састанак у уторак, 22 марта, 2016, у Хоустон Марриотт енергетски коридор у Хоустон, у Тексасу. Сврха овог састанка једнодневну је представити резултате од тренутног програма, разговарамо о даљим корацима за те пројекте и идентификовање потенцијалних опсезима рада за будуће пројекте упознати материјал за придруживање интересима индустрије.


На фестивалу ће почетак са пријем за вецеру у понедељак, 21 марта, у 18:30, за чланове СТЦ и Нон-чланови.

Уторак , 22 марта, нама на на СТЦ чланови само седници од 9 х до 12 х, у којима добро дошли андамп; СТЦ Упдате, пројекат исправке на сљедећи пројекти: заваривање од високе снаге челик плочу за Оффсхоре апликације (54216СТЦ), карактеризација од Велд потрошни материјал за Арктик услуга (54873СТЦ), и најновије информације о сродним ЕWИ ИРандамп; Д Пројекти.

Ручак за чланове и Нон-чланови ће бити сервирана у подне 22. Чланови и Нон-чланови ће уживати у једно поподне, који се састоји од кратак увод у СТЦ и ФY16 пројектних приједлога (укључујући Рисер умор дизајн побољшања, заваривање од високе снаге челик одевали лулу, фрактура чврстину утицај Тест корелације и наставак пројекта на Арктику Велд потрољна).