Дом > Производи > Quvurli magistral ishlab chiqarish quvurlari > Quvur ishlab chiqarish bosqichlari

Категорија производа

Линија за производњу аутоматских цеви

Линија за производњу аутоматских цеви
Аутоматска Пајпинг производних линија, аутоматско лулу калем израду линија за производњу тамо су две врсте лулу калем израду система: основна типа и цонтаинеризед типа. Основна типа погоднији за израду тешке радног оптерећења, а можете добити већу стопу за аутоматизацију. Цонтаинеризед тип је више...
Детаљи о производу:

Линија за производњу аутоматских цеви, аутоматско калем израду производних постројења


Постоје два типа лулу калем израду система: основна типа и цонтаинеризед типа. Основна типа погоднији за израду тешке радног оптерећења, а можете добити већу стопу за аутоматизацију. Цонтаинеризед тип је погоднији за на израду локације.


Карактеристике:
1 . погодни за лулу пречник: 2 ~ 60андqуот;
2 . погодне за лулу СЦХ:3 ~ 100 мм
3 . Велика брзина и ефикасност обраде прецизно резање и ефекат
Упишите 4.мулти-типови рељеф типа, укључујући једну В, дупло В и Ј
5 моторизованим мултифункционални пробу модемом који гарантује тачност пробу-уп-у
6 транспортни руковања система, побољшање за руковање еффициенценце
7 .Тиг /РМД -МИГ/МАГ /ФЦАW /Саw доступна за варење процес
8 . аутоматско лулу за заваривање стопа: да око 80%
Тек је 9 подудара са софтвером за производњу

Конфигурација:

1Лулу резања андамп; Бевелинг све-у-једном машина
2Велика брзина бенд видео сецење
3Велика брзина ЦНЦ лулу крај Бевелинг машина
42 / Мулти-оси ЦНЦ пламен/плазма сечење машина
5Мулти -функционални лулу пробу-уп-у станицу
6Транспортни систем за руковање
7Аутоматско лулу за заваривање станица (различите врсте доступне, 8андqуот тип, 24андqуот тип, 32андqуот; тип, 48андqуот; тип, 60андqуот; тип)


Кроз систем дизајн способност је у стању да смањи усеранд #39; с људством потрошње једне јединице Диа. инчни израду рада. Наша способност за дизајн може бити око 0.142 манхоур/Д.И. То значи свеобухватан продуктивност под аутоматску израду режим може да се оствари до 15 пута већа од оне у оквиру традиционалних ручни режим.

Наше решење покрива израду различитих материјала као што су Ц.С, С.С, легура челика, обострано С. С. итд, од лулу, склони се од 2андqуот; да 60андqуот;. Осим тога нам аутоматско за варење станица могла да уради аутоматско ТИГ/ РМД-МИГ навијам Пасса и ТИГ/ РМД /-МИГ МИГ/ВИДЕО попуне и капу пролазе.

Смо не само пружају ефикасно лулу калем израду решење, али такође омогућавају брзо гради радионица решење, префабрикације сировина, -деструктивне готових Спулс тестирања решење, што може да убрза циклус цела производња грађевинских и гаранција квалитета пројекта.

Наш систем за лулу калем израду је био препознат широм света, а користе многи познати извођачи радова широм света због високе ефикасности и добар квалитет израде и углавном људство чување предности.


Hot Tags: Аутоматско цеви за производњу у ред, Кина произвођачи, добављачи, фабрика, велепродаје, јефтино, yоубест за заваривање, резање yоубест
Сродни производи
Истрага: